Synergie

Toegevoegde Waarde

 

Binnen de HRO-Groep leggen we de verbinding tussen ogenschijnlijk op zich staande ontwikkelingen. In deze unieke opzet maken we slim gebruik van nieuwe en bestaande regelingen. Daarmee bespaart u geld terwijl uw organisatie flinke stappen naar verdere professionalisering zet.

Integrale aanpak

Tijdens gesprekken binnen de HRO-Groep hebben we vastgesteld de arbeidsmarkt en relevante wetgeving nog nooit z├│ in beweging zijn geweest als de laatste 6-7 jaar. Het stof lijkt enigszins neer te dalen waardoor voorzichtige conclusies kunnen worden getrokken en we piketpaaltjes kunnen slaan. Daarmee openen we een nieuwe richting die past in de gewijzigde situatie.

 

In onderstaand model geven wij kort enkele kern-factoren van onze aanpak weer, die we samenvoegen om tot een optimaal resultaat te komen.Een resulaat dat uitgaat van gemotiveerde medewerkers die hun kennis en kunde, maar vooral ook hun ambities maximaal inzetten voor een optimaal bedrijfsresultaat.

De HRO-Groep is een kennisplatform van HR professionals.

Zij volgen ontwikkelingen die van invloed zijn op het vakgebied en vertalen die in concepten die vanuit de eigen onderneming bij klanten wordt geïmplementeerd.